недеља, 20. април 2008.

"MOJ PRVI GREN SLEM"


Novak Djokovic je objavio monografiju pod nazivom „Moj Prvi Gren Slem“ , cija se promocija odrzala 05.aprila ’08.g . u 12 casova u prostorijama Francuskog Kulturnog Centra, u Zmaj Jovinoj 11. Tokom promocije, Novak Djokovic je svecano potpisivao knjigu.
AUTOR JELENA PAVLOVIĆ

DANAS POČINJE TURNIR U MONTE KARLU



U gradu u kome Novak Đoković živi, danas počinje treći turnir iz masters serije. On je ovde postavljen za trećeg nosioca tako da je u prvom kolu slobodan. U drugom kolu igra protiv boljeg iz duela Ivan LJubičić i Gustav Kuerten. Sa Ljubičićem Nole ima pozitivan skor dok sa Kuertenom nikada nije igrao do sada. Ovaj igrač čak nije ni na svetskoj listi iako je 2000. godine bio prvi reket sveta. Bilo ko od njih da bobedi, ne bi trebalo da mnogo muke zada Novaku koji je na ovaj turnir došao maksimalno spreman jer je imao veliku pauzu posle Majamija.

Naš drugi teniser janko Tipsarević takođe igra na ovom turniru. On će se u prvom kolu sastati sa dvanaestim igračem sveta Francuzom Polom Enrijem. U međusobnim duelima je nerešeno, ali je poslednji duel dobio Tipsarević maksimalni rezultatom. Ukoliko Janko ostvari pobedu igraće sa 39. igračem sveta Italijanom Potitom Staraceom.

Nagradni fond ovog turnira je 2.270.000 evra. Nadamo se da će naši teniseri ostvariti dobar rezultat, a pogotovo Novak koji je u Majamiju ispao u drugom kolu.
AUTOR JULIJA MILOŠEVIĆ
Powered By Blogger