недеља, 13. април 2008.

Ruska lepotica ili još lepša Srpkinja?


Odavno je u medije plasirana priča da najzgodnijeg tenisera i najlepšu teniserku ne veže samo teniska loptica i reket već nešto malo više od toga. Na nedavno završenom turniru u Majamiju, Novak je, pošto je ispao čak u prvom kolu, imao vremena za druženja i ludi noćni provod do kasnih jutarnjih sati. Društvo u provodu mu je pravila šarmantna Ruskinja koja, kako svi misle( i imaju zbog čega) gaji skrivene emocije prema Noletu. To smo najbolje imali prilike da vidimo kada je Marija iz Đokovićeve lože i sa njegovim roditeljima snažno bodrila Novaka u Njujorku.
Da bi demantovao priče koje su usledile posle tog turnira,naš teniski as se na terasi Skupštine Beograda kada mu je održan svečani doček,pojavio sa svojom dugogodišnjom devojkom Jelenom. Sudeći po tome da Jelena živi i studira u Milanu, a Novakova adresa je često daleko od njene(a
bliža Mariji Šarapovoj jer se stalno viđaju na turnirima) ostaće nam samo da vidimo da li će Novak ipak odoleti kraljici belog sporta...
AUTOR ANĐELA KELE

BLIŽI SE FED KUP


Naša ženska teniska reprezentacija predvođena drugom i trećom teniserkom sveta za dve nedelje će zaigrati pod srpskom zastavom na takmičenju reprezentacija-FED kupu. Naime, takmičenje počinje za dve nedelje, tačnije 26 i 27 aprila, igra se u Hrvatskoj u okviru plef-ofa Druge svetske grupe. Povodom toga, naša mlađa reprezentativka je izjavila: "Iskreno, volim da budem deo ekipe. Veći je pritisak jer ne igrate samo za sebe, a za razliku od turnira, tokom poena nema tišine, svi vam dobacuju savete tako da je malo čudno. Jelena i ja smo pokazale da možemo dobro da funkcionišemo zajedno na terenu iako nemamo zajednička interesovanja i nismo najbolje drugarice. Pružićemo maksimum i jedna i druga jer se to od nas očekuje".

Naša, i selekcija Hrvatske su se sastale samo jednom u FED kupu i tada su na šljaci slavile Hrvatice. Tada su i Jelena i Ana bile vrlo mlade i neiskusne, sada je situacija povoljnija, njih dve su dosta napredovale, a i igra se na tvrdoj podlozi pa možemo da očekujemo povoljniji ishod po našu reprezentaciju.
AUTOR ANĐELA KELE
Powered By Blogger