уторак, 8. април 2008.

JELENA OSTVARILA SAN VREDAN 4 MILIONA DOLARA!

Iako je na poslednjem turniru zaradila ''samo" 295 000 dolara, Jelena Janković je nedavno kupila kuću svojih snova. Taj njen san je vredan čak 4 miliona dolara. Kad je uspela je da ga zaradi, zašto ga ne bi i ostvarila!?
Vila je smeštena u jednoj od deset najluksuznijih lokacija u SAD-u. Mesto se zove Rančo Santa Fe, a nalazi se u neposrednoj blizini San Dijega. Komšije će joj biti najveće američke zvezde i političari. Konačno i jedna naša zvezda na zvezdanom nebu slavnih! Jankovićeva je posle potpisivanja ugovora ponosno izjavila: "Oduvek sam želela da imam takvu kuću. Imaće teretanu, bazen, bioskopsku salu, i naravno teniski teren". Pošto je sebe častila i najnovijim poršeom 911 turbo prokomentarisala je: "Moraću da napravim poveću garažu za moje automobile!"

Iako nije krila radost, naša zvezdica je zamolila novinare, koji su ipak saznali gde je vila smeštena, da to ne objave. Međutim sedma sila nije imala milosti prema Jeci tako da sada svi znaju gde živi, a obožavaoci će moći cveće da joj šalju na kućnu adresu.
AUTOR ANĐELA KELE
Powered By Blogger