четвртак, 27. март 2008.

Đoković upoznao Brajanta





Nekoliko sati nakon pobede na turniru u Indijan Velsu, Nole je otišao u Los Anđeles na NBA utakmicu Lejkersa.






Da mu je to bila velika želja dokazuje njegova izjava:"Veoma sam uzbuđen što sam prvi put u životu gledao jedan od najboljih svetskih klubova i što sam prvi put bio u Stejpls Centru.".






Posle utakmice naš najbolji teniser upoznao je čuvenog košarkaša Kobija Brajanta, i nije krio oduševljenje.


AUTOR JULIJA MILOŠEVIĆ

Ana i Rafa



Javnosti je poznato skorašnje priznanje Ane Ivanović da još uvek nema dečka i da će za to biti vremena.


Međutim, novost je to da je Ana prihvatila poziv Rafaela Nadala da sa njim, privatnim avionom, otputuje u Majami, nakon turnira u Indijan Velsu. Na osnovu zajedničkog leta, mnogi su već počeli da veruju da su se između dve teniske zvezde rodile simpatije.


Ipak, pozadina ove vesti sasvim je drugačija. Naime, u pitanju je samo bujna mašta novinara, jer se zna da je zajedno sa Anom i Rafaelom putovao ceo tabor popularnog Španca, kao i Anina majka Dragana.


Prava istina o zajedničkom putovanju lepe teniserke i drugog tenisera sveta i zaključak da su njih dvoje samo kolege, svakako će obradovati obožavatelje.
AUTOR ANĐELA KELE

VIKTOR U PRVOM KOLU TURNIRA U MAJAMIJU


U finalu kvalifikacija za turnir u Majamiju, Viktor Troicki bio je bolji od Švajcarca Bolija. Meč je odigran u tri seta- Troicki je prvi izgubio ali je u naredna dva uspeo da nametne svoj ritam igre i pobedi. U prvom kolu čeka ga imenjak Viktor Haneskum, koji je bolje rangiran od našeg tenisera.

Pobednik tog meča igraće protiv šestog tenisera sveta, Endija Rodika.
AUTOR JULIJA MILOŠEVIĆ
Powered By Blogger